Cautare

1272 de rezultate pentru "golgheteri divizia c fotbal 5d" (3.10 secunde)
Investitorii spun ca statul roman ar putea face bani frumosi din fotbal. Romania si-ar putea depune, impreuna cu Ungaria si Bulgaria, candidatura la Campionatul European de Fotbal din 2020.
Tranzactia a avut loc in contextul licitatiei pentru drepturile TV pentru meciurile de fotbal din Liga I de fotbal.
Angajati din Primaria Capitalei, oficiali ai Federatiei Romane de Fotbal, bodyguarzi si multi ziaristi asteptau masinile care sa-i aduca pe premierul Emil Boc si pe primarul general Sorin Oprescu. ... Cand aprinzi luminile la un meci de fotbal se consuma cat consuman tot cartierul Pantelimon", a declarat primarul Capitalei.
Meciurile de fotbal, handbal, volei sau tenis de camp se vor putea juca atat ziua, cat si noaptea intrucat toate cele zece terenuri de sport vor fi prevazute cu nocturna.
Baza sportiva va avea doua stadioane de fotbal cu o lungime de peste o suta de metri fiecare, dotate cu nocturna, unul cu gazon din iarba, altul cu gazon sintetic, si doua terenuri de tenis de camp.
Baza sportiva va avea doua stadioane de fotbal cu o lungime de peste o suta de metri fiecare, dotate cu nocturna, unul cu gazon din iarba, altul cu gazon sintetic, si doua terenuri de tenis de camp.
Baza sportiva va avea doua stadioane de fotbal cu o lungime de peste o suta de metri fiecare, dotate cu nocturna, unul cu gazon din iarba, altul cu gazon sintetic, si doua terenuri de tenis de camp.
Impresara de fotbal este suparata dupa ce a constatat ca este ironizata de colegii din trustul Intact.
"Mi se pare firesc ca un oras de talia Brasovului, oras care si-a dobandit prestigiul in Europa si in lume cu o manifestare sportiva de anvergura (FOTE 2013), sa aiba un stadion de fotbal de aceeasi talie.
La Bucuresti se vor desfasura in 2020 patru meciuri in cadrul turneului final al Campionatului European de fotbal.
Pavilionul central al Romexpo va fi transformat intr-o sala polivalenta cu 15.000 de locuri, vestiare, loje si tot ce e necesar pentru desfasurarea de activitati sportive, mai putin rugby si fotbal, potrivit primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.
Patronul divizionarei secunde sustine ca a vorbit cu oficialitatile locale din Craiova sa vina si sa joace in Banie, insa conducatorii orasului neaga tratativele Suporterii craioveni sufera din plin dupa dezafilierea temporara a echipei-fanion a Olteniei, Universitatea Craiova, suspinand dupa meciurile de fotbal, dupa derbiuri si dupa gloria de altadata.
"Cand urmaresc un meci de fotbal la televizor, tresar si acum cand vad o intrare mai dura. ... "In tur, echipa Pandurii a jucat cel mai frumos fotbal.
Tehnicianul Alex Ferguson a primit Premiul prezidential FIFA, distinctie acordata de forul mondial din 2001 persoanei sau institutiei care a avut o contributie majora in fotbal, pentru un eveniment special, pentru intreaga cariera sau pentru o atitudine exemplara.
Avand in vedere aceste aspecte, consideram cel putin inoportune categorisirile facute de catre anumite parti ale presei sau ale creditorului FC Steaua Bucuresti, care impart, in relatarile ce se vor a fi impartiale, manifestantii in "suporteri, apartenenti ai galeriilor de fotbal" si restul protestatarilor.
Divizionara C Prometeu Craiova si-a reluat saptamana trecuta pregatirile in vederea returului de campionat, unul in care trebuie sa aiba un parcurs bun si sa revina in prima jumatate a clasamentului, lucru echivalent cu salvarea de la retrogradare. ... "E greu sa faci fotbal fara bani"
Reprezentativa de fotbal a Zambiei a reusit imposibilul si a castigat, in premiera, Cupa Africii pe Natiuni (CAN) - editia a 28-a, dupa ce s-a impus duminica seara, la Libreville, in fata Coastei de Fildes la loviturile de departajare, scor 8-7.
Capitanul pandurilor, Mihai Pintilii, a descoperit cheia succesului in fotbal: ... Asta e deviza mea in fotbal. Daca nu pacalesti fotbalul, Dumnezeu iti da voie sa culegi roadele apoi.
Hope Solo, intr-un pictorial nud care te va face sa iubesti fotbalul feminin Hope Solo, portarul "nationalei" feminine de fotbal a SUA, a facut visele multor microbisti sa devina realitate.
Rezultatele bune in materie de juniori nu contenesc sa apara, iar asta ne demonstreaza inca o data ca regiunea Oltenia are resurse nelimitate in materie de fotbal.
google-analytics.com